Osmansin İlkokulu

WEB https://osmansinio.meb.k12.tr
Adres : Osmansin mahallesi Merkez sokak No157 Çamlıdere/ANKARA
VİZYON : Yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, Dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, Bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, Sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
MİSYON : Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ilköğretim okulu olarak; •Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, •Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, •Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, •Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : Ders Başlangıç:09.00 Ders Bitiş:14.20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis : Öğrencilerimiz taşımalı olarak servisle okula gelmektedir.
Ulaşım : Köye ilçe ve il merkezinden ulaşım özel araçlarla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Osmansin mahallesi Merkez sokak No:157 Çamlıdere/Ankara
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine Mesafe: 25 KM İl Merkezine Mesafe: 110 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Futbol, Voleybol, Dart, Masa Tenisi ve Oryantring etkinlikleri yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :